Isteni előétel, vendégváró, vagy feltét ez a szezonális alapanyagokból összeállított fasírt.
Bármilyen joghurtos mártogatóssal, de akár paradicsom csatnival is finom.
Teljesen gluténmentes!

Hozzávalók:
- 300-400g zsenge főtt kukorica
- 4 gerezd fokhagyma
-2-3 kisebb saláta cukkini
- só, bors
- 1/2-1 bögre Glutenix (magkeverékes gluténmentes kenyérliszt)
- ½ bögre csicseriborsó liszt
- 1 csipetnyi szódabikarbóna
- 1 tk füstölt pirospaprika (elhagyható)
- fél bögre aprított petrezselyem
- 1 ek vegamix
- olívaolaj

1. A kukorica csutkáról levágjuk a szemeket, a cukkinit lereszeljük, majd 15 perc múlva kinyomkodjuk a levét.
2. A puffancsok hozzávalóit,(kivéve az olívaolajat) egy aprítóba tesszük, és homogén masszává dolgozzuk. Hűtőbe rakjuk 1-2 órára
Ha túl lágy a massza tehetünk hozzá még valamelyik lisztből, bár ha lágyabb, akkor a puffancsok könnyebbek.
3. Vizes kézzel tallérokat formázunk, a wokot felhevítjük, majd jó forró olívaolajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, és papírtörlőre szedjük.
Jó étvágyat!