Mert ha egyszer elkezded, nem tudsz leállni, ha egyszer megkóstolod, mindig azt a friss, semmihez sem hasonlítható életízt fogod kívánni. Mostanában, a zöldturmixok mellett, elkezdtem rendszeresen préselni is, és míg reggel-délelőtt, inkább gyümölcsöket préselek, este, vacsoraidőben, túlnyomóan zöldségeket.
Ti is érzitek, hogy szükségetek van rá? Amikor egyenként kortyolgatva csúszik le a torkomon, szinte vérré válik az ereimben.
Biztosan így is van, mert megszámlálhatatlanul sok tápanyagot tudunk préseléssel koncentráltan bevinni, és lé formájában sokkal könnyebben emészthető, így könnyen eljutnak az enzimek is a sejtekhez, ahogy szoktam mondani, megtörténik a belső mosás.
Ha nincs időm otthon meginni, akkor csak beleöntöm csinos kis üvegekbe (befőttes), lezárom, és egy közepes méretű táskában, könnyen, bárhová magammal vihetem. Méregtelenít, feltölt energiával, belülről átmossa a szerveket, kisimítja a ráncokat, kimossa a zsírokat, és belülről szépít. Szerintem elég érv, hogy mindennap készítsük el magunk és szeretettel fogyasszuk.

Mostani kedvenceim:

Répás zelleres:
5 szál répa
4 alma
3 halványító zellerszár
1 ek lenmagolaj

Immun bomba:
4 alma
2 cékla
3 répa

Klorofill áldás:
1 doboz spenót
2 kígyóuborka
fél fej jégsaláta
fél brokkoli
fél dl aloe vera juice